Hvordan få bedre plassering Google?

Alle vil ha bedre plassering Google!
TBT vet hvordan komme høyere opp på søkeresultatet i Google. Ring 481 49 214 for en hyggelig uforpliktende prat. I de fleste tilfellene kan du få en langt bedre profilering og langt høyere plassering for din virksomhet på Google. Kort sagt hvordan få et bedre utgangspunkt for å lykkes med salget. Kanskje så mye som 70% av salgene på nett går innom Google i en eller annen fase av prosessen.

Kontakt TBT nå! Ring TBT nå!
Kanskje så mye som 70% av alt nettsalg er innom Google i prosessen. En god plassering kan være helt avgjørende.

Det kan tenkes at omlag 70% av alt nettbasert salg er innom Google i løpet av prosessen. Blir din bedrift valgt allerede i Google søkeresultatet har du langt større mulighet til å få en ny kunde og enda et nytt salg.

Bedre plassering Google med Google Street View og Google Min Bedrift

Du får en Google Street View virituell vandretur i dine lokaler og utenfor lokalene. Slik kan kunden kan se at du driver er en seriøs, ryddig og ordentlig virksomhet. Videre optimaliseres TBT din plassering på Google Maps. Nå blir det lettere for kunden å finne deg. TBT produserer foto, tekst, video og optimaliserer din profil på Google Min Bedrift. Vi har en del ytterligere tiltak i ermet som ofte kan forbedre din plassering og synlighet på Google Min Bedrift. Det vil øke din omsetningen og eksponering mot kunder.

Hvordan bli mer synlig på Google?

Alle vil bli mer synlig på Google. Konkurransen er om plasseringene er ofte beinhard. Og kostbar! TBT hjelper deg å ta i bruk verktøy som ikke koster så mye. Verktøy uten faste kostnader. TBT hjelper deg også å finne en god balanse mellom kostnader og resultat.

Kontakt TBT nå! Ring TBT nå!
Hvordan bli mer synlig på Google? Hvordan få bedre plassering Google? Kontakt TBT. Vi har lang erfaring om mye kunnskap.